Werknemer

Een CV en kwaliteiten zijn belangrijk, maar wij kijken liever naar wat je kan. Jou ondersteunen om alles eruit te halen wat erin zit. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte werkgever. Bij Aequitas uitzendbureau werken wij op een persoonlijke wijze. Iedereen is bij ons gelijk én wij vieren elkaars verschillen juist heel graag. Ze maken jou uniek!

Wij weten van aanpakken

Het proces dat je bij ons doorloopt is heel duidelijk en bestaat uit 6 simpele stappen.

6. Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe baan!

Goed gesprek gehad ? Dan is de plaatsing een feit! Bij een en goede match starten we alles zo snel mogelijk op. Zo kan jij lekker aan de slag bij je nieuwe baan. Geen match? Geen punt, wij gaan dan weer hard voor jou aan de slag!

5. Kennismakinggesprek werkgever

Wanneer we een match gevonden hebben, zorgen wij ervoor dat je voorbereid het gesprek gaat met de opdrachtgever en vangen wij je na het gesprek ook weer op.

4. Persoonlijk gesprek

Eerst plannen we een persoonlijk gesprek. In dit gesprek sta jij centraal, wij willen graag weten wie jij bent als persoon en waar jij energie van krijgt. Samen kijken we naar welke vacature het beste bij jou past en in welke vorm jij het beste aan de slag kunt gaan.

3. Snelle terugkoppeling

Wij nemen z.s.m. contact met jou op en na een paar korte vragen gaan wij voor jou aan de slag.

2. Sollicitatie

Heb je interesse in een van de vacatures ? Klik op de solliciteer button of stuur een mail naar: info@aequitasuitzendbureau.nl je kan ons natuurlijk ook bellen op 0174264000

1. Vacature online

Wij houden onze vacatures iedere dag up-to-date. Zo weet jij ieder moment wat ons huidige aanbod is. Zit er een leuke vacature voor je bij ? Solliciteer direct!

Communicatie is voor ons erg belangrijk. Daarom hanteren wij deze simpele en duidelijke aanpak. Duidelijkheid voor jou, maar ook voor ons. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?

Schrijf je in

Wil je liever Eerst even kijken of er een vacature voor jou bij zit? Dat kan natuurlijk ook!

Bekijk de vacatures