Over ons

Aequitas is een jong en energiek uitzendbureau in de Randstad. Met een passie voor het bemiddelen van mensen. Dat is terug te zien in onze persoonlijke aanpak; oog voor jou en je doelen. Bijdragen aan jouw werkgeluk, daar krijgen wij nou energie van!

#Persoonlijk  #Energiek  #Resultaatgericht 

Missie

Wij staan voor het verbinden van enthousiaste talenten met hun ideale baan. Dit doen wij op een persoonlijke, energieke en resultaatgerichte wijze. Hierbij nemen wij inclusiviteit als uitgangspunt en sluiten we niemand uit. Dat wordt al vaak genoeg gedaan. Wij gaan echt voor het beste resultaat dat volledig bij jou past.

Visie

Wij willen het verschil maken in de manier hoe talent en werkgever worden verbonden. De persoonlijke aanpak met beide partijen is de succesformule die wij hiervoor gebruiken. Zo willen wij uiteindelijk een inclusieve maatschappij creëren met arbeidskansen en werkgeluk voor iedereen. Passie is namelijk passie, waar het dan ook vandaan mag komen. Wij leiden je de weg.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast het feit dat wij een uitzendorganisatie zijn, willen wij echt verschil maken. Met onze kennis en ervaring van de arbeidsmarkt zien wij helaas dat er vaak mensen uitgesloten worden. Juist hierin zetten wij een stapje extra. Verschillen zijn er tenslotte om gevierd te worden.

5592

Hoe doen wij dat?

Door extra begeleiding en eventuele coaching zorgen wij ervoor dat er talent de arbeidsmarkt binnenstapt. Denk bijvoorbeeld aan iedereen die graag met zijn handen werkt, maar niet zo goed uit een boek kan leren. Dat maakt iemand zeker geen mindere werknemer. Kom je een keer langs om kennis te maken? Dan zetten wij de koffie alvast voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact op

5611