Werkgever

Voor jouw organisatie ben je op zoek naar de juiste persoon op de juiste plaats. Talent dat jouw organisatie goed kan gebruiken. Wij zetten ons in om bedrijven hierin te ondersteunen. Hoe we dat doen? Door een persoonlijke en doelgerichte werkwijze te hanteren. Wij handelen vanuit kennis en ervaring in jouw branche en zorgen ervoor dat talent de norm wordt.

De oplossingen die wij aanbieden zijn als volgt;

Werving en selectie

Het gehele selectieproces rond het vinden, selecteren en aanstellen van geschikt talent voor jouw organisatie. Wij zorgen ervoor dat jouw openstaande vacatures zo snel en goed mogelijk worden gevuld. Zo min mogelijk werk voor jou en wél het juiste talent!

Uitzenden

Meer tijd om te kijken of talent een goede match is voor je bedrijf? Maak gebruik van uitzenden. Uitzenden bestaat namelijk uit een vaste periode waarin talenten ter beschikking worden gesteld om vervolgens deze vast in dienst te nemen. Zo zijn de risico’s in de eerste periode volledig voor ons en niet voor jou als werkgever.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. Wij zullen je begeleiden naar de juiste keuze én natuurlijk de juiste match!

Neem vrijblijvend contact op!